به گزارش راهبرد معاصر؛ تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۶ میلیون و ۶۴۸ هزار و ۶۱۶ نفر رسیده و مرگ ۶۵۶ هزار و ۶۲۱ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.
روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
همچنین بنابر تازهترین آمارها ۱۰ میلیون و ۲۳۲ هزار و ۸۷۰ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافتهاند.
از میان پنج میلیون و ۷۵۹ هزار و ۱۲۵ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۶۹۲ هزار و ۵۴۹ نفر وضعیت خفیف داشتهاند و تنها ۶۶ هزار و ۵۷۶ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
همچنین از ۱۰ میلیون و ۸۸۹ هزار و ۴۹۱ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۰ میلیون و ۲۳۲ هزار و ۸۷۰ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۵۶ هزار و ۶۲۱ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست دادهاند.
آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
همچنین آمارها نشان می دهد که شمار قربانیان کووید- ۱۹ در مکزیک هم اکنون با فاصله کمی از تلفات این بیماری در انگلیس قرار گرفته و به ۴۴ هزار و ۲۲ قربانی رسیده است.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاعرسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارشهای رسمی بالاترین آمارها را داشتهاند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:
۱. آمریکا چهار میلیون و ۴۳۳ هزار و ۴۱۰ مبتلا، ۱۵۰ هزار و ۴۴۴ قربانی
۲. برزیل دو میلیون و ۴۴۶ هزار و ۳۹۷ مبتلا، ۸۷ هزار و ۷۳۷ قربانی
۳. هند یک میلیون و ۴۸۴ هزار و ۱۳۶ مبتلا، ۳۳ هزار و ۴۶۱ قربانی
۴. روسیه ۸۱۸ هزار و ۱۲۰ مبتلا، ۱۳ هزار و ۳۵۴ قربانی
۵. آفریقای جنوبی ۴۵۲ هزار و ۵۲۹ مبتلا، ۷۰۶۷ قربانی
۶. مکزیک ۳۹۵ هزار و ۴۸۹ مبتلا، ۴۴ هزار و ۲۲ قربانی
۷. پرو ۳۸۹ هزار و ۷۱۷ مبتلا، ۱۸ هزار و ۴۱۸ قربانی
۸. شیلی ۳۴۷ هزار و ۹۲۳ مبتلا، ۹۱۸۷ قربانی
۹. اسپانیا ۳۲۵ هزار و ۸۶۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۳۴ قربانی
۱۰. انگلیس ۳۰۰ هزار و ۱۱۱ مبتلا، ۴۵ هزار و ۷۵۹ قربانی
پس از این ۱۰ کشور، ایران با ۲۹۳ هزار و ۶۰۶ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۵ هزار و ۹۱۲ قربانی ناشی از آن در رتبه یازدهم جدول کشورهای درگیر کرونا در جهان قرار گرفته است.
سپس کشورهای پاکستان با ۲۷۴ هزار و ۲۸۹ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۶۸ هزار و ۹۳۴ مبتلا، کلمبیا با ۲۵۷ هزار و ۱۰۱ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۶ هزار و ۲۸۶ مبتلا، ترکیه با ۲۲۷ هزار و ۱۹ مبتلا، بنگلادش با ۲۲۶ هزار و ۲۲۵ مبتلا، آلمان با ۲۰۷ هزار و ۳۷۹ هزار مبتلا، فرانسه با ۱۸۳ هزار و ۷۹ مبتلا، آرژانتین با ۱۶۷ هزار و ۴۱۶ مبتلا، کانادا با ۱۱۴ هزار و ۵۹۷ مبتلا، عراق با ۱۱۲ هزار و ۵۸۵ مبتلا، قطر با ۱۰۹ هزار و ۵۹۷ مبتلا، اندونزی با ۱۰۰ هزار و ۳۰۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش دادهاند.
پس از آن مصر با ۹۲ هزار و ۴۸۲ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۹۵۹ مبتلا، قزاقستان با ۸۳ هزار و ۱۲۲ مبتلا، فیلیپین با ۸۲ هزار و ۴۰ مبتلا، اکوادور با ۸۱ هزار و ۱۶۱ مبتلا، سوئد با ۷۹ هزار و ۳۹۵ مبتلا، عمان با ۷۷ هزار و ۵۸ مبتلا، بولیوی با ۷۱ هزار و ۱۸۱ مبتلا، بلاروس با ۶۷ هزار و ۲۵۱ مبتلا، بلژیک با ۶۶ هزار و ۴۲۸ مبتلا، اوکراین با ۶۵ هزار و ۶۵۶ مبتلا، کویت با ۶۴ هزار و ۳۷۹ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۶۴ هزار و ۱۵۶ مبتلا، سرزمین های اشغالی با ۶۳ هزار و ۹۸۵ مبتلا، پاناما با ۶۱ هزار و ۴۴۲ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۹ هزار و ۱۷۷، هلند با ۵۳ هزار و ۱۵۱ مبتلا، سنگاپور با ۵۰ هزار و ۸۳۸ مبتلا و پرتغال با ۵۰ هزار و ۲۹۹ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کردهاند.
همچنین کشورهای گواتمالا، رومانی، لهستان، نیجریه، هندوراس، بحرین، ارمنستان، افغانستان، سوئیس، غنا، قرقیزستان، ایرلند، آذربایجان، ژاپن، الجزایر، ایرلند، صربستان، مولداوی، ازبکستان، اتریش و مراکش تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کردهاند.